Hela helgen i ett

FREDAG

Jag åt pannkakor hos Nike med han och Elin innan jag stack till bussen vid fyra. soso coh jag åkte ihop och hoppade båda av vid torget för att handla och hämta skorna hos Frida. Duschade och fixade mig hemma innan jag stack in till Trelle vid åtta igen. Kan inte helt beskriva med ord hur rolig klassfesten var. Anledningen till varför vi ville ha den var för vi hade en i början av höst terminen, just to get to know eachother liksom. Oh nu för att föra samman alla igen. Tyvärr kom ju inte alla, det var tre stycken som inte kom. Men resten av oss hade över kul! Vi fick lära känna varandra på nytt och gemenskapen avr otroligt stor. Vi körde lite lekar, sjön karaoke, massa skratt och dans samt massa deep talk at the end of the day. Kvällen kunde inte bli mycket bättre bara! 
Outfit:
 
 
LÖRDAG
 
Jag och Colin hade börjat vandra hem till Nike vid halv tre tiden som följe hade vi både Maria och Lukas. Lördag morgon var en morgon som man undrade hur alla mådde egentligen. Jag mådde ganska så bra men ändå så stack jag för att köpa pizza till frukost för att lindra baksmällan för oss alla. Jag stannade i Trelle då jag skulle till Malmö sen för att möta upp girlsen. Sov en stund och duschade innan jag stack. Vi åt på TGIFridays. Trodde det skulle vara godare än det var om ärigheten får säga sitt. Brandalarmet gick så då gick vi också. Vi alla åkte tillbaka till Trelle, till Nike då vi skulle sova där (utom Becca som skulle ta bussen några timmar senare hem) vi kollade på film och spelade xbox. 
 
 
 
SÖNDAG
 
Vaknade av att Elin och Nike väckte både mig coh Colin. Dagens plan var att sticka när första bussen gick för att komma hem. Jag skulle färga om håret och sedan börja på historieuppgiften vi har fått som ska in i dag. Håret är färgat (svart med bruna slingor och toppar) och historieuppgiften inte ens till hälften klar. Jag har, som tydligen många fler i min klass har, vääldans problem med den, hur den ska formuleras och vafan det är han vill veta så ikväll när jag sticker till Robin så ska han hjälpa mig med den ahr han lovat, yay
 
T I L D A | | Kommentera |
Upp