MELLANDAGS REA O MYS

Hej! Bloggningen blir ju begränsad när datan inte följer med och blogg.se appen inte fungerar. Men är hemma nu och har en stressig dag framför mig så försöker blogga lite nu. 
 
Tisdag morgon tog jag bussen till trelleborg så jag kunde ta tåget till Hyllie med Robin 09:39. Vi var först på Emporia vilket var skönt så inga långa köer eller små utrymen fanns. Flera tröjor och skjortor köptes hem till Robin, samt två par glasögon, wax och deodorant. Till mig lite mindre, två tröjor och nya bh:ar. Vi åt lunch och fikade där innan vi tog tåget tillbaka. Vi gick även en runda på rean i Trelleborg där jag fann lite fynd också. Vi åt ute den kvällen och hade det bara mysigt, han och jag. Det är ju inte ofta nuförtiden som vi kan träffas och bara ha kvalitétstid tillsammans. Antingen är jag i skolan eller jobbar, eller så jobbar han för sent så jag hunnit somna innan han kommit och så börjar han för tidigt så jag sover då också. Så tisdgen var en väldigt bra dag! 
 
 
 
Följde han till tåget igår morse då han skulle till jobbet. Gick sedan tillbaka hem till honom, sov en timme till och började sedan fixa mig för att möta Elin vid tolv tiden för att köra mellandags rean med henne också. Det var väldigt mysigt det också, samma med hennr. Antingen är vi båda i skolan, på jobbet eller med pojkvännerna så vi får knappt tid till varandra. Men igår fick vi en tjej dag. Tråkigt nog har inte mellandags rena kommit igång riktigt enligt någon av oss så inga större köp kom till, bara lite småfix för nyår.  Vi åt och fikade inna n vi kom tillbaka till Trelleborg för att möta Nike och åka hem. Snackade i skype igår med Colin, fixade de sista innan festen ikväll, så vi får se hurde blir. Idag ska maten lagas o klänningen ska hit, hoppas ni får ett bra nyår!
T I L D A | | Kommentera |
Upp