jag ska dokumentera, but first let me take a selfie




Tjoho *med konstig röst*
Som jag skrev sist så var det jobb igår på Palm för estetrna. Jag skulle dokumentera hela dagen. Vi hade konsert (musikarna) och ansiktsmålning, fejk tatuering samt samarbete från frisörerna en styleing från oss (bildarna). För mig var det en väldigt rolig dag. För andra inte. Men det är ju faktiskt lite så att vad man gör det till blir det. Så jag var fett taggad och jobbade stenhårt för mina bilder. Runt tre hundra bilder blev det. (DEM bilderna laddar jag strax upp här) Allt från våra sångfåglat, ansiktsmålningar till selfies med alla utklädda människor ! :) där hade jag och truls jävligt kul.

Gick några rundor på marknaden med Colin och Lukas. Fick två fribiljetter till karusellerna så jag ock Lukas åkte parisehjulet i hopp om att få bra bilder. Such a bad idea.
Vid sex tiden kom Frida till Trelleborg så vi käkade. Sen hem till goa Anderslöv. Satte på King Kong på ipaden då jag och Lukas somnade mitt i den. Hade igår kväll jävligt ont i mina armar och nacke, då kameran hållits upp eller hängt där hela dagen. Somnade till smsande med Truls och Lukas med några vrål från The Kong.
Idag känner jag att gymmet kallar. Då min sunkvecka faktiskt är slut nu. Ikväll kaaaanske det blir en tur till Trelle för att vara social.
Hejdå!
T I L D A | | Kommentera |
Upp