Vernissage & pojkvänsmys

Hellooo!
Hur är det mer er idag då? Själv är det jättebra! Kom hem för drygt en timme sen efter en mys helg med pojkvännen sedan dess har jag fixat om mina naglar (bild kommer en vacker dag) tagit slut på O'boyen hemma och fixat bland bilderna som togs idag. 
Vernissagen som pågick fredags kväll gick bra. Iallafall för att vara min första vernissage. Jätte många var där redan vid fyra då det började, och sedan var det bara några få där vid fem-sex tiden. Vid sex var jag därifrån med mamma och styvpappa och köpte pizza. Åt pizza och packade och satt sedan i bilen vid åtta då Edvin bestämt under dagen att jag ändå skulle komma efter min visning och hans fotbllsträning sådär på kvällskvisten. 
Lördagsmorgonen var mysig då vi gick upp och gjorde English breakfast med ägg, bacon, vita böner, macka. Dock var det han som fick göra det mesta av ätandet och jag drack mest oboy och hr svårt för att äta på morgonen men tanken som räknas. Vi kollade film, städade och gick en lång sväng med Moa innan vi stack hem till mig igen. Åt friterd kyckling med glass till efterrätt. 
Idag gick jag först upp och duschade medans han sov, och väckte han när vi skulle äta frukost. För sen skulle vi iväg med jörgen till sjöbo och kolla på jobb. Edvin har fått litet bygg jobb där som han ska få hålla på med så vi var och kollade läget lite. Vilket var trevligt. Nu måste jag vila lite till, shoo då. 
T I L D A | | Kommentera |
Upp