sluta krypa & börja gå

Hejhej alla människor som läser detta!

Jag har skrivit väldigt mycket om hur duktig jag är på jobbet. Inget om massa fel och misstag jag gjort. Vilket jag har. BIG fkn misstakes. Två som jag aldrig kommer glömma, varvat ett som hände idag..
Fail nr 1: Gav ut maten i fel ordning.
Okej, det lät inte så hemskt men när den ena har väntat i 20 minuter och en annan i bara 5, får man några pissed off kunder. Slutade sen med att jag fick en tallrik med mat över. Om det var för någon blev arg och stack för den väntat förlänge eller jag fuckade upp beställningarna kommer jag aldrig få reda på.

Fail nr 2: Tog betalt för något vi inte hade, med kort dessutom. Det han beställde var tydligen slut men det fick jag reda på när han redan betalat. Fick säga till Emma som jag jobbar med och kan lite mer än mig, så hon förde tillbaks pengarna till hans kort and no hard feelings.

Det värsta är att när man gjort bort sig är man blir så nertrampad i sig själv. Sen inser man (som tur) att alla gör fel så det är bara till att skaka av det.
Dock har inte jag skakat av mig detta än. I helgen ska jag jobba på egna ben, kallar jag det. Så det är jag fett nervös över. Inga misstag nu Tilda. ;)
T I L D A | | Kommentera |
Upp