lov och en jävla massa lov

Godkväll! Eller detta kanske är ett mer av ett ''godnatt''s inlägg? Beroende helt på vad man är för människa. Som exempel så är de KRÄM idag. Jag ska inte dit då jag inte pallar vara utklädd och hittade än ännu mysigare grej att spendera min Halloween på! 
Kan börja med att säga att så igår var jag lite halv duktig. Åkte in till Trelle på dagen å träffade Edvin. Vi fikade, gick på biblioteket, kollade kläder och inredning, haha. Vi kom hem till mig vid typ kvart i fem tiden. Bara pratade i min säng medans vi väntade på att maten skulle bli klar. Jag mådde ganska så dåligt i går. Tror jag fick ett släng av feber bara sådär. Var för trött, huvudet dunkade, halsen levde sitt egna liv och förkylning. vilket inte alls var kul, tog något äcklig brustablett, drack tee och nässpray så var de värsta borta. Men jag somnade nästan direkt när vi gick och la oss.
Sov djupt tills klockan nio då jag fick väcka pågen. Mamman min fyllde år idag, 49 bast. På självaste halloween.. Vet inte om det är något positivt eller negativt direkt. Så vi var upp och grattade henne. Mest för att halv tio skulle hon redan åka på sin födelsedags present. Vi, eller ja, Jörgen hade fixat så dem två skulle åka till Amsterdam under helgen under Museéum veckan. Och vi barn skulle vara kvar här i fucking Sverige, Vi har vetat det ett tag nu men ändå haft jäkligt bra poker face. Hon blev jätte överaskad! Jörgen väckte hene imorse vid sex tiden och sa hon måste börja packa, haha. Jag hade fått panik på vad man skulle ha med sig först och främst. Så en halv timme med mamma imorse innan man skulle slippa henne i 72 timmar framöver. Vi åt lite förfrukost innan vi gick för att lägga oss i sängen igen. Började kolla på "Apronas planet 2" sjuuukt bra film! Jag bara älskar detta med att aporna ser så äkta ut. Vi åt sedan frukost på riktigt, eller mer utav en lunch vid två tiden. Ostbullar, bacon, ost, gurka och tomat. Samt O'boy, istee ect. Riktigt härligt faktisk. Satt vi där och myste in fredagen. Provade först och sedan packade vi om min väska och tog bussen till Alstad vid tjugo i fyra. För att sedan pendla därifån till Svedala igen. 
Inspererad (super god!!) Kinamiddag fick vi. Sedan dess har vi tittat på en film som Anton hade sett som handlade om Halloween. Sen bytade vi till Skräckfilm "Wrong Turns 6". Nu sitter dem och spelar FIFA så jag fick blogga lite. Så min Halloween har inte blivigt så över läskig men jäkligt bra på sitt sätt. 
Jobbig posetion i selfien. 
 
T I L D A | | Kommentera |
Upp