.Gott nytt år folket!

Hur har mitt 2013 varit? Bättre än 2012 eller sämre? Hur kommer 2014 bli?
Jag har vart med om lycka, hjärtekross, förändringar, otroliga uppevelser, svek & gläjde. Detta året har bestått av väldigt mycket känslor. Mycket har hänt, både innom kärlek, vänner och familj. Jag känner inte att jag ska skriva ut hela historen om mitt kärleksliv under 2013 här. Han kom & han gick, i augusti kom Vincent & han har stannat vid min sida sedan dess. Detta året har också vart en prövning på vänskap för mig. Mina vänner har verkligen funnits där. Visat sig när jag behövt dem som mest, muntrat upp & stöttat mig i allt. Det finns inte så myckt nytt att lägga till där, dem är bäst helt enkelt. Innom familjen förlorade jag en släkting, bråk har uppstått från alla håll & kanter, detta året har jag & min mamma kommit varann närmare.
 
 
Min språkresa var utan det minsta tvekan det bästa på året! Att några person jag inte visste existerade kunde göra ett sånt intryck på mitt liv. Efter att ha tillbringar lite mer än tre veckor left ihop, blir dem som ett syskon, en del av dig, & det gör/gjorde så fruktansvärt ont att behöva skiljas åt i Stockholm. Tanken att dem inte är det första jag ser på morgonen svider.
 
Året har visat mig flera sidor av mig själv. En sida trodde jag hade försvunnit, en annan sida av mig fick mig att inse hur stark jag egentligen är, någon ny var att jag KAN. Mitt tankesätt blev "För nu skiter jag i allt" . Det fanns en tid då allt bara blev blankt. Jag orkade helt enkelt inte, jag stod inte ut med all bullshit. Jag tog tag i mitt liv & satte upp punkter, punkter som skulle bli mina kommande riktlinjer. Jag följde dem någorlunda and look at me now! :D
Kan vara helt ärlig på en punk: Vara singel, undvik förlållanden, länge
Det fungerade ett tag men sen kom Vincent. Så som han var & fick mig att känna var helt underbart. Det var som droger (inte bra exempel Tilda!!!!) det var en sådan kick, jag kunde inte tänka klart. Varje gång mobilen pep till bad jag att det skulle vara han & när hans namn stod på displayen reste sig mina mungipor till pannan. Tack vare Vincent så kunde jag inte följa den punkten. Annars allt bra!
Detta året har vart bra i viss mängd, men jag tror, som nästa år börjar, så kommer 2014 bli tusen gånger bättre! Nyårslöfte: Inte tänka för mycket på framtiden eller det förflutna, bara i nuet
T I L D A, Åsikter | | Kommentera |
Upp